Basiscursus Adobe Photoshop CC voor fotografen

2 uur voor € 75,–/pp

Bij deze cursus kijkt u mee op de PC of neemt u zelf een laptop/Mac mee met daar op Photoshop CC Het maakt niet uit of u op een Windows of een Mac werkt, de basis is dezelfde. Heeft u een eerdere versie van Photoshop CC dan kunt u de cursus evengoed volgen.

Desgewenst worden naast de Nederlandse termen ook de Engelse genoemd.

U bent in principe de enige cursist op dat moment; de begeleiding is één op één. Als u het zelf graag met anderen wilt, maximaal 3 personen.

U bent van harte welkom in Leek of ik kom bij u thuis. Voor afstanden buiten 10km vanaf postcode 9351LH, 42 wordt € 0,21/km en € 18,75/half uur reistijd in rekening gebracht. Daarvoor ontvangt u achteraf een factuur.

We maken een afspraak voor een moment dat het u schikt. Dat kan zijn overdag, in het weekend of ’s avonds.

Er zal ruimte zijn om vragen te stellen.

Wat aan de orde kan komen:

De Interface van de werkruimte;
De werkbalk, het gereedschap en de optiebalk;
Het menu en de vensters;
De lagen in het lagenvenster;
Maskers;
Aanpassingslagen.
Handelingen en het maken daarvan.

Afhankelijk van hoe snel we door de stof heen gaan en of u eventueel al wat voorkennis heeft, zijn er mogelijk meerdere sessies wenselijk.
Na het volgen van deze cursus begrijpt u de opbouw van het programma en kunt u zelf aan de slag.

Specifieke wensen zijn bespreekbaar, maar graag vooraf bespreken.
Na opgave, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer, ontvangt u een factuur en betaalt u 50% vooraf. De betaling dient tenminste 7 dagen voor de datum van de cursus bij Bureau Reina Smallenbroek binnen te zijn. Voor eventuele reiskosten en reistijd ontvangt u achteraf een gespecificeerde factuur, welke binnen 14 dagen na dagtekening betaald moet zijn.

Bij ziekte of vanwege privé omstandigheden dient u tenminste 24 uur van te voren af te melden. Er zal binnen een week in overleg een andere datum worden voorgesteld door Bureau Reina Smallenbroek.

Voor verdere informatie en voorwaarden, kunt u contact  opnemen via de contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@bureaureinasmallenbroek.nl.
Als correspondentie via e-mail gaat, houdt dan ook de map met Ongewenste e-mail (SPAM box) in de gaten.

Voor het overige zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, die u hier op de site kunt downloaden onderaan de pagina.