Tuinposters

De sfeervolle huislijkheid van de Nederlanders verhuist steeds meer naar buiten, naar de tuin of naar het balkon. Gezelligheid creëren is vooral iets dat past bij ons en is een woord dat strikt vertaalt niet wordt gebruikt in een andere taal.

PVC tuinposters zijn een populaire aanvulling om sfeer aan te brengen op een saaie muur of omheining.

Omdat er veel variatie is in kwaliteit van het gebruikte materiaal en de weersbestendigheid daarvan, biedt Bureau Reina Smallenbroek u daarin een keuze. De duurzaamheid hangt mede af van de wijze van bevestigen en ook of de poster in de zon hangt of op een schaduwrijke plek. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om de posters binnen op te hangen, waarbij de weersbestendigheid geen rol speelt en aan de duurzaamheid van het materiaal dus niet zulke hoge eisen hoeven te worden gesteld.
Afhankelijk van waarop de posters worden opgehangen kunnen deze worden geschroefd (bijvoorbeeld aan de ringen) of geniet.

U heeft een ruime keuze in afbeeldingen van De Onlanden (het natuurgebied op de grens van Drenthe/Groningen) , van de Drentse hei, van de stad Groningen, van het Leekstermeer en van afbeeldingen elders in Nederland.
Zie voor afbeeldingen:

Specifieke andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Ziet u een andere foto van mij die u graag als Tuinposter zou willen hebben dan is dat ook mogelijk. Desgewenst kunt u een foto die u zelf heeft laten afdrukken, maar dan moet de foto wil groot genoeg zijn qua bestand om groot af te kunnen drukken.

De tuinposters kunnen worden geleverd in elke willekeurige afmeting en in verschillende zwaartes en met of zonder beschermende coating. Volgens de producent verlengt de coating de duurzaamheid met ongeveer 2-3 jaar.

Zeilogen kunnen prima ingeslagen worden en ook tunnelzomen is een confectie die vaak wordt gebruikt en voor beide confecties wordt niets extra bovenop de m² prijs gerekend.

De posters worden afgedrukt zonder logo.

Gratis verzending.  Afhalen in Leek mag natuurlijk ook.

Een m2 is bijvoorbeeld een tuinposter van 1.20m bij 0.80m. Afmetingen worden per m2 afgerond.

510 gr frontlit ongecoat € 45,00/m2
510 gr frontlit gecoat € 57,50/m2

680 gr block out ongecoat € 57,50/m2
680 gr block out gecoat € 70,00/m2

Door toepassing van de kleine ondernemingsregeling wordt met ingang van 01-01-2020 geen btw in rekening gebracht.

Voor verdere informatie en voorwaarden, kunt u contact  opnemen via de contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@bureaureinasmallenbroek.nl.
Als correspondentie via e-mail gaat, houdt dan ook de map met Ongewenste e-mail (SPAM box) in de gaten.