Gratis authentieke foto’s die creatieve projecten naar een hoger niveau tillen

Alle foto’s onder de Reshot Stock Photo Free-licentie kunnen gratis worden gebruikt in uw commerciële en niet-commerciële projecten. Fotocredit geven is niet verplicht, maar onze getalenteerde fotografen stellen het zeer op prijs wanneer mogelijk.

Hoe zit het met foto’s met mensen en handelsmerken? Kan ik deze gebruiken in commerciële projecten?

Artikelen kunnen handelsmerken bevatten of merken die eigendom zijn van derden die niet door u zijn goedgekeurd voor gebruik. Items kunnen ook afbeeldingen van eigendommen of herkenbare personen bevatten. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om te beoordelen of uw gebruik van deze items de toestemming van derden vereist en zo ja, om die toestemming te verkrijgen.

Kan ik deze foto’s bewerken?

Vast en zeker! U kunt de foto’s van Reshot naar behoefte bijsnijden, filteren, tekst toevoegen of de foto’s van Reshot aanpassen.

Zijn deze foto’s serieus gratis te gebruiken?

Zeker weten! U kunt op Reshot vertrouwen voor de meest authentieke catalogus van gratis stockfoto’s van hoge kwaliteit die u nergens anders vindt.
Waar komen al deze foto’s vandaan?

De gratis stockfoto’s op Reshot zijn afkomstig van individuele bijdragers en via partnerschappen met andere fotografiegemeenschappen.