Website Maken

Wat heb je nodig voor een website?:

  • Een adres (domeinnaam);
  • Een plek op het internet (hosting);
  • Inhoud voor de website (website bouwer);
  • Onderhoud.

Als u voor het maken van de website iemand inschakelt, is het meest belangrijke dat u iemand inschakelt die goed naar uw wensen luistert, adviseert en meedenkt!

Heeft u wel eens gedacht dat u wel een website zou willen, maar dat het vast veel te duur is om dat te laten doen? Dat valt echt mee… Bureau Reina Smallenbroek maakt eenvoudige WordPress websites en kan dat voor een scherp concurrerende prijs doen.  In overleg (we luisteren altijd goed wat de klant wil) is er erg veel mogelijk…. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bureau Reina Smallenbroek maakt voor u een eenvoudige standaard WordPress website (zonder wellicht voor u overbodige duurdere functies) bestaande uit 4 pagina’s (maximaal 1000 woorden per pagina), bijvoorbeeld:

  • Home;
  • Wie zijn wij;
  • Wat bieden wij;
  • Contact.

Inclusief (telefonisch) overleg en aangeleverde teksten redigeren.
Bureau Reina Smallenbroek kan foto’s maken voor uw website á € 37,50 ( excl. daarvoor te maken reiskosten en reistijd).

Een grotere website met bijvoorbeeld meer (sub)menu onderdelen en daardoor ook meer pagina’s heeft een ander tarief dan de eenvoudige versie.

De website is responsive, dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone.

Bureau Reina Smallenbroek doet geen toekomstig onderhoud voor uw website. U kunt daarvoor informeren bij uw hosting.

Daarnaast kan er in dat geval incidenteel en zonder extra kosten  (maximaal 1 keer per week) op uw verzoek door ons nieuwe inhoud worden geüpload naar een bestaande pagina. Wilt u een geheel nieuwe pagina toevoegen aan een reeds bestaande website (die door ons is gemaakt), dan wordt daarvoor een uurtarief in rekening gebracht.

Desgewenst kan de domeinregistratie en hosting samen met u geregeld worden bij een hoster. Wij werken op dat gebied samen met een lokaal ICT-bedrijf, waardoor de lijnen kort zijn. Deze hoster biedt tegen een heel redelijk tarief wel een onderhoudsabonnement aan.

Heeft u een (bedrijfs)pagina op Social Media dan kan de header lay out tegen een meerprijs worden afgestemd op dat van uw website. Vraag hiervoor naar de tarieven.

Bovenstaande is een globale aanbieding voor u ter oriëntatie. In overleg is uiteraard een andere opzet mogelijk.

Door toepassing van de kleine ondernemingsregeling wordt met ingang van 01-01-2020 geen btw in rekening gebracht.

 

Voorbeelden websites:

Voor verdere informatie en voorwaarden, kunt u contact  opnemen via de contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@bureaureinasmallenbroek.nl.
Als correspondentie via e-mail gaat, houdt dan ook de map met Ongewenste e-mail (SPAM box) in de gaten.