Website Maken

Wat heb je nodig voor een website?:

  • Een adres (domeinnaam);
  • Een plek op het internet (hosting);
  • Inhoud voor de website (website bouwer).

Als u voor het maken van de website iemand inschakelt is het meest belangrijke dat u iemand inschakelt die goed naar uw wensen luistert, adviseert en meedenkt!

Heeft u wel eens gedacht dat u wel een website zou willen, maar dat het vast veel te duur is om dat te laten doen? Dat valt echt mee… ik maak eenvoudige WordPress websites en vanaf € 157,50 kan ik hem al voor u maken. In overleg (ik luister altijd goed wat de klant wil) is er erg veel mogelijk….

Bureau Reina Smallenbroek maakt voor u een eenvoudige standaard WordPress website (zonder wellicht voor u overbodige duurdere functies) bestaande uit 4 pagina’s (maximaal 1000 woorden per pagina), bijvoorbeeld:

  • Home;
  • Wie zijn wij;
  • Wat bieden wij;
  • Contact.

Inclusief (telefonisch) overleg, aangeleverde teksten redigeren vanaf € 157,50
Bureau Reina Smallenbroek kan foto’s maken voor uw website á € 36,75 ( excl. daarvoor te maken reiskosten en reistijd).

De website is responsive, dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone.

Voor door Bureau Reina Smallenbroek gemaakte websites kan ook het onderhoud van de website op jaarbasis worden aangeboden vanaf € 52,50  (maken back-ups, bijwerken software en bijwerken eventuele plugins). Daarnaast kan er in dat geval incidenteel (maximaal 1 keer per week) op uw verzoek door mij nieuwe inhoud worden geupload naar een bestaande pagina.

Desgewenst kan de domeinregistratie en hosting met en voor u geregeld worden. Op dat gebied wordt samengewerkt met een lokaal ICT-bedrijf, waardoor de lijnen kort zijn.

Heeft u een (bedrijfs)pagina op Social Media dan kan de header lay out tegen een meerprijs worden afgestemd op dat van uw website. Vraag hiervoor naar de tarieven.

Bovenstaande is een globale aanbieding voor u ter oriëntatie. In overleg is uiteraard een andere opzet mogelijk.

Door toepassing van de kleine ondernemingsregeling wordt met ingang van 01-01-2020 geen btw in rekening gebracht.

 

Voorbeelden websites:

Voor verdere informatie en voorwaarden, kunt u contact  opnemen via de contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@bureaureinasmallenbroek.nl.
Als correspondentie via e-mail gaat, houdt dan ook de map met Ongewenste e-mail (SPAM box) in de gaten.